Tuindiensten bij Garden&Pool

Bent u op zoek naar een manier om uw tuin te transformeren in een droomtuin? Bij Garden & Pool brengen we uw wensen tot leven met behulp van realistische 2D- of 3D-plannen. Of u nu gras wilt zaaien, een tuinhuis wilt bouwen, verlichting wilt installeren of een omheining wilt plaatsen, wij kunnen u helpen met uw volledige tuinaanleg. Ons gras is altijd groener.

Van Droomtuin tot Realiteit

Laat Garden & Pool uw visie tot leven brengen en uw tuin transformeren in een paradijs waar u elke dag van kunt genieten.

Gras(matten) & Beregening

Een fris gazon is de basis van elke tuin. Of u nu kiest voor het zaaien van gras of voor grasmatten, wij zorgen ervoor dat uw gazon er altijd op zijn best uitziet. Met onze beregeningsinstallaties wordt uw tuin automatisch voorzien van water, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een mooie, gezonde tuin. Heeft u geen zin in grasmaaien? Wij bieden ook kunstgras aan.

Tuinverlichting

Creëer dag en nacht gezelligheid met onze sfeervolle en praktische tuinverlichting. De juiste belichting kan, naast de beplanting, ook voor een heel ander gevoel in uw tuin zorgen. Laat u inspireren door onze lichtstudie en breng de juiste sfeer in uw tuin.

Terras, Oprit & Tuinpaden

Bij Garden & Pool kunt u ook terecht voor de aanleg van uw terras, oprit of tuinpad. Wij bieden een breed scala aan tegels, klinkers en waterdoorlatende verhardingen. We houden altijd rekening met uw gewenste materialen en zorgen ervoor dat hemelwater correct wordt afgevoerd. Heeft u advies nodig? Samen zoeken we naar de beste oplossing voor uw tuinaanleg.

Grondwerken

Bij Garden & Pool zijn we gespecialiseerd in diverse grondwerken voor uw tuin. Of het nu gaat om het voorbereiden van de grond voor beplanting, het graven van een vijver of het egaliseren van uw tuin, ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen. Wij zorgen voor een efficiënte en zorgvuldige uitvoering van alle grondwerken, zodat uw tuin klaar is voor de volgende stap in uw tuinaanleg.

Regenputten

Het installeren van een regenput is een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor uw tuin. Bij Garden & Pool kunnen we u helpen met de plaatsing van regenputten die perfect passen bij uw behoeften en budget. Regenputten verzamelen en bewaren regenwater, wat later kan worden gebruikt voor het besproeien van uw tuin of het doorspoelen van uw toilet. Het is een investering die zichzelf 100% terugverdient en bijdraagt aan een groenere toekomst.

Tuinhuizen

Een tuinhuis kan een waardevolle toevoeging zijn aan uw tuin. Of u nu extra opslagruimte nodig heeft, een plek wilt creëren voor uw hobby's, of een rustige plek wilt om te ontspannen, bij Garden & Pool kunnen we u helpen met het ontwerpen en plaatsen van het perfecte tuinhuis. Onze tuinhuizen zijn multifunctioneel, duurzaam en ontworpen om te passen bij de stijl en behoeften van uw tuin.

Maak de eerste stap naar uw droomtuin of zwembad

Laat ons helpen uw buitenruimte om te toveren in een waar paradijs. Of u nu droomt van een weelderige tuin, een verfrissende plunge pool of een klassiek zwembad, ons team staat klaar om uw visie te realiseren.